Rozengala - Ernst Daniel Smid

Wij hebben een Titanium ring gedoneerd met een grote zwarte diamant voor Het Rozengala. Ernst Daniel Smid organiseert samen met de Stichting Pijn bij Kanker dit bijzondere evenement.

In het oprichtingsjaar organiseert de Stichting Pijn bij Kanker op 11 november Het Rozengala in Studio 21 in Hilversum. Dit bijzondere benefietgala wordt voor de eerste keer georganiseerd en staat geheel in het teken van het vragen van aandacht en het werven van fondsen voor ons doel.

Het belooft een bijzondere avond te worden, waar naast een heerlijk diner verschillende vormen van entertainment de revue zullen passeren. Een goede mix van Nederlandse topartiesten zal belangeloos optreden om van het gala een onvergetelijke avond te maken. We zijn trots dat onder andere Rene Froger, Paul de Leeuw, Simone Kleinsma, Re-Play, Sietze Buwalda en Laura Fygi naast de drie baritons Ernst Daniel Smid, Marco Bakker en Henk Poort hun medewerking verlenen. Deze artiesten worden begeleid door Maurice Luttikhuis met een groot orkest. Wellicht zal ook DJ Don Diablo zijn medewerking verlenen.

Naast de optredens zal het succes van Het Rozengala mede bepaald worden door de opbrengsten van een veiling met unieke stukken en een loterij met bijzondere prijzen.

De dresscode voor de avond is Tenue de Ville met een rood accent.

Waarom Het Rozengala?

Het doel van de Stichting is de bestrijding van zowel de fysieke pijn van patiënten met kanker als de emotionele pijnbeleving van betrokkenen te helpen verbeteren. Ernst Daniel Smid is daar na het overlijden van "zijn" Roos meer dan duidelijk over. "Wat mij in het hele proces rondom het verlies van Roosje het meeste ontredderde, was de machteloosheid. Met name als het ging om de helse pijn die ze moest doorstaan. Wat een ontluisterende ellende als je machteloos moet toekijken hoe je liefste gruwelijke, mensonterende pijnen moet doorstaan waartegen artsen zeggen NIETS te kunnen ondernemen. Eén ding wist ik toen al zeker: dat moet anders, dat MOET anders…!"

Het Rozengala is de eerste grote stap om aandacht te vragen en fondsen te werven voor hetgeen onze stichting staat: minder pijn bij kanker!

Tafels

Als u aanwezig wilt zijn op Het Rozengala, kunt u een tafel kopen. Voor een tafel voor 10 personen betaalt u € 4.000. U kunt een e-mail sturen naar gala@stichtingpijnbijkanker.nl om een tafel te reserveren of voor meer informatie over het gala of de stichting. U kunt ook terecht op de website van de stichting: www.stichtingpijnbijkanker.nl

Vorige
Vorige

OUR 100+ YEAR HISTORY

Volgende
Volgende

Esmod International fashion University in Paris